Yhteistyössä

Keravan Horse & Rider

Horse & Rider on palveleva ja nuorekas, ratsastusvarusteiden erikoisliike.

Verkkokaupastamme voit tilata helposti ja nopeasti myymälämme suosituimpia tuotteita.
Oletpa sitten vasta-alkaja tai kokenut kisakonkari, me teemme parhaamme että viihdyt niin myymälässämme kuin verkkokaupassammekin!

Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua ratsastus-ja hevostarvikkeiden saralla. Myymme vain tunnettuja tuotteita, joiden laatuun voimme luottaa. Rehuissa ja ravintolisäaineissa suosimme suomalaisia valmistajia. Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta on valttimme, olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme ja heidän hevostensa hyvinvoinnista.

Yrityksen omistaja, Maria Niskanen on kokenut mukavia onnistumisen hetkiä ja oivalluksia Airan istuntatunneilla ja suosittelee niitä lämpimästi kaiken tasoisille ratsastajille. Mattopilatestunnit tukevat hyvin ratsatusta ja toimivat apuna rehusäkkien kantelun ja päätetyöskentelyn jäykistämän kehon vetreyttämisessä.

Keravan Horse & Rider järjestää myös talleille, ratsastusseuroille ja muille ryhmille, omia ostosiltamia.

Kysy lisää myymälästä!

p. 09-242 4200
horserider(at)kolumbus.fi

 

VetEq Oy / Maria Pyykönen

Maria Pyykönen on valmistunut eläinlääkäriksi Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisestä tiedekunnasta v. 2010. Praktiikkaa hän on  tehnyt v. 2009 alkaen. Tällä hetkellä Maria  tekee lähinnä kiertävää hevospraktiikkaa Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueella.

Kilparatsastaja- ja ratsastusvalmentajataustan (Suomen Ratsastajainliiton II-tason lajivalmentaja) tuella hän voi myös auttaa ratsastuksellisissa asioissa, jotka hyvin monesti ovat tiiviisti yhteydessä hevosen hyvinvointiin ja terveyteen.

 

Rock Tape

Kinesioteippaus hevoselle ja ratsastajalle 

Rocktape Equine FMT–teippaus sopii yksin tai täydennyshoitona hevosen sekä ratsastajan hyvinvoinnin edistämiseen. Ihmisillä on perinteisesti käytetty teippausta urheiluvammojen, lähinnä kivun ja turvotuksen hoidossa. Teipistä on apua myös palautumisessa, sekä toiminnallisuuden ylläpitämisessä. Teippi mahdollistaa täyden liikkuvuuden samalla stabiloiden ja tukien kudoksia.

Teippiä voidaan myös käyttää ratsastajilla muistuttamaan lihaksien kautta aivoja oikeasta asennosta ja ryhdistä. Samoin voidaan tukea oikeata liikerataa liikkuvuuden kärsimättä.

Hevosilla teippaus toimii samaan tapaan. Se vähentää kipua, turvotusta ja väsymystä. Hevosen teippaamista voidaan suositella hoitona tai muiden hoitojen ohella nopeuttamaan paranemista mm lihasrevähdyksissä, rasitus- ja tulehdustiloissa.  Teippaamisesta on saatu hyötyä myös liikeratojen parantamiseen eri askellajeissa. Oikeaoppisesti tehty teippaus pysyy hevosella 3-5 päivää.

Tallitukku.fi

Ergo forum työtuolit